Eilinen meni pohdiskellessa, kuinka paljon pitää syödä koulussa että pärjää viikon tekemättä ruokaa kotona. Illalla iski makeanhimo ja jääkaapin sisällön rippeistä tein suklaapersikkapiirakkaa, joka oli yllättäen syötävää. Katselin Narutoa ja puhdistin kyynelkanavani kun kolmas hokage kuoli.

Äiti soitti ja tahtoi käyttää minut kaupassa, kiitos hänelle ♥ Nyt saa syödä aamulla muutakin kun mysliä. Riisit oli menny vanhaksi 28/12/2008, joten niitäki ostin. Loppuillan katselin telkkaria äitini ja pikkusiskoni luona, huomaa vähän jääneensä jälkeen sarjoista ku ei omista ite telkkaria.

Tänään kävin Anttilassa katselemassa, jos olis löytyny Sonata Arctican uutta sinkkua, joka julkaistiin tänään. No eihän sitä tietenkään ollu, ei välttämättä kuulemma tule olemaankaan. Imaskaa, ykski joka popittaa The Last Amazing Graysia saa haulikosta.

Muf, syyslomassa saatan päästä Lontooseen kun on halvat lennot. Enää on hostelli hakusessa, vähän vaikea löytää kolmelle private huonetta ku kaikki on aina neljälle. Taidan vaan jatkaa Naruton katselua ja lipittää persikkajääteetä. Ehkä voisin kertoilla reissuista ja keikoista jossain vaiheessa.

 

Pst, jos jollakulla kiinnostaa tietää minusta enemmän, voitte kommentoida tätä kirjoitusta ja kysyä jotain :) Lupaan yrittää vastata parhaani mukaan.