Sain koulusta valitusta poissaoloistani ja muista. Sain äidiltä valitusta samasta asiasta. Kierre. Kiva kun kertoisivat suoraan minulle.

Yksi asia, mitä en voi sietää, on juoruaminen. Jos jossakussa häiritsee joku asia, menköön sanomaan tälle henkilölle itselleen or forever hold your peace. Asioista on inhottava kuulla kolmansilta tai neljänsiltä osapuolilta, etenkin jos kärpäsestä on tehty härkänen tai mikä pahempaa, asia ei ole ollenkaan sitä mitä muilta ihmisiltä kuulee. Monet ihmettelevät, miksi en ole niin perherakas ihminen, vaan vietän mieluummin aikaa ystävieni kanssa. Ystävät voi valita, sukua ei. Ystäväni eivät juoruile asioitani muille, mutta kun taas kerron jollekin sukulaiselle jotain, koko suku ja perhe tietää varmasti. Koko ajan saan olla oikomassa jotain, kun minut on nähty menossa baariin - kuskina, vietän jonkun miespuolisen ystäväni kanssa aikaa tai jotain muuta vastaavaa. Voisin ostaa kasvispihvejä ja testata, juoruavatko he kohta minun olevan vegaani.

Musiikkimakuni ei rajoitu oikein mihinkään. Löydän koko ajan uusia artisteja. Viimeisimmät löytöni ovat Eluveitie ja Symphony X. Varsin mukavaa musiikkia tekevät. Eluveitie on sveitsiläinen celtic folk metalia soittava yhtye, jota ainakin Last.fm vertaa kovasti suomalaisiin artisteihin, kuten Korpiklaaniin ja Turisakseen. Symphony X taas on New Jerseystä kotoisin, he soittavat progressiivista, sinfonista power metalia. Talven pimeyden keskellä tämäntyylinen musiikki jotenkin piristää minua.

Ei minulla muuta. Henkisesti olen sekaisin ja en malta odottaa oikein mitään, kun taas välillä tahtoisin pysäyttää ajan tai käydä neuvottelukonferenssin kaikkien ystävieni kesken. Päätimme viettää pikkujoulut vasta joulun jälkeen.