On tullut hieman laiminlyötyä tätäkin memeä, lähinnä sen takia että olin huikaisevat kolme päivää pois koneen äärestä :D

Day 06 - A song that reminds you of a certain event ~ Kirkossa

Tämä on ehkä hieman erilainen kappale kuin aikaisemmat, mutta syystäkin. Kappale muistuttaa minua pikkusiskoni rippijuhlista, joissa en (onneksi) itse ollut paikalla. Setäni oli menehtynyt tapaturmaisesti päivää ennen rippijuhlia, ja tunnelma paikalla oli siskoni mukaan melko kuollut häntä lainatakseni. Isoset tulivat käymään juhlissa ja lauloivat tätä kappaletta. Kun nuoret kauniisti laulavat minä tahtoisin isä jo kotiin, isä minua väsyttää niin koko suku purskahtaa itkuun. Että hupsista, isoset. Noh, eivät voineet tietää joten ei voi mitään.

Day 07 - A song you can dance to ~ Commercial Club Crew - La Luna

Haha. Osaan toki tanssia macarenaa ja sen Asereje-biisin tahtiin, mutta jos en kuitenkaan. En muutenkaan kuulu niihin baarin lattialla sekoaviin ihmisiin, vaan viihdyn enemmän ihmisten kanssa jutellen jossain muualla. Jos jossain kuitenkin soi tämä kappale, alkaa tanssijalka hieman vipattaa. Harmi, etten ole koskaan kuullut missään baarissa.

Day 08 - A song that makes you fall asleep ~ Mike Oldfield - Mont St Michel

Tästä saan kiittää erästä ystävääni, joka kuunteli kyseistä kappaletta muistaakseni koeviikolla rentoutuakseen. Eräällä junamatkalla Kalajoelle ja Kalajoelta Tampereelle keskellä yötä kuuntelin koko matkan tätä biisiä toistolla, ja uni tuli aika loistokkaasti sillä Tampereen rautatieasemalla huomasin, etten ollut maksanut junamatkastani yhtään mitään.