Ystävääni lainaten: "Näissä jutuissa [seurustelusuhteissa] on kuusi tärkeää asiaa: yksi on rakkaus ja loput viisi ovat luottamusta." Täytyy melkein myöntää, että tottahan tuo turisee. Suhteessa, oli se sitten vaikka vain ystävyyssuhde, luottamusta pitää olla tarpeeksi. Liika luottamuskaan ei toki ole hyväksi, mutta epäluottamus johtaa usein mustasukkaisuuteen, mikä useasti johtaa eroon. Toinen ystäväni totesi myös, että epäluotettavat ovat aina epäluotettavia, kun taas luotettavistakaan ei koskaan tiedä, milloin he sortuvat. Miettikää tätä, jos olette aikeissa tehdä jotain, mikä tekisi teistä muiden silmissä epäluotettavan. Se tulee aina vaikuttamaan elämäänne, trust me.

P.S. Täten pidän ostamaani neljän litran huuhteluainepulloa lupauksena säästää kaikki ylimääräinen raha pesukonetta varten. Oikeastaan ostin sen kyllä sen takia, että se oli halpa (4€), ja ajattelin viedä sen äidilleni, joka pesee tällä hetkellä kaikki pyykkini. Toivon kuitenkin, että voisin tulevaisuudessa itse pestä pyykkini (lahjoituksia pesukonetta varten otetaan vastaan).

P.P.S. En löydä puhelimeni laturia. Jätin sen varmasti tähän pöydän alle pistokkeen viereen. Ovatko tavarat hukassa aina juuri silloin, kun niitä eniten tarvitsisit, vai ovatko ne hukassa silloinkin, kun et huomaa niiden poissaoloa?