Minttusuklaakuivakakku

200 g margariinia tai voita

2,5 dl sokeria

3 munaa

1 dl kermaviiliä

1 tl leivinjauhetta

2 tl vanilliinisokeria

4 dl vehnäjauhoja

2 rkl kaakaojauhetta

1,5 dl (1 pss) Marianne Crush -rouhetta

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen vatkaten. Lisää kermaviili ja Marianne-rouhe ja sekoita tasaiseksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää taikinaan siivilän läpi ja sekoita tasaiseksi. Korppujauhota rengasvuoka ja kaada taikina siihen. Paista 175 asteessa n. 50 minuuttia.

Tästä tulee sellainen korkeampi kuivakakku rengasvuokaan tehtynä, itse tosin aina heitän koko purkin kermaviiliä sekaan jolloin kakku ei ole niin murusta. Ja kaakaojauheena kannattaa käyttää tummaa jauhetta, se sattuu vaan olemaan parempi leivonnassa :)