Heipä hei! Viikonloppu taitaa olla ainakin minun osaltani aika pitkälti ohi, tänään ei ole enää muuta tekemistä kuin kirjoitella kouluhommia ja tuhota eilistä täytekakkua ja pizzaa (terveelliset elämäntavat.com).

Eilen kävin pikamatkan ulkomailla, kun käytiin ystäväni perheen kanssa Ruotsin rajalla shoppailemassa. Mukaan tarttui mm. uusi paistinpannu ja vuoka, johon voi tehdä leipää. Ja kun kurssit käännetään rajalla miten sattuu (yleensä 10 kruunua on euro), niin tottahan sieltä kannatti ostaa kaikki, mitä vaan tietää että menee ja kuluu. Tiskiainetta, shampoota, saippuaa, mehua... Hamstereille sain ostettua ruokakupin ja pesäkopin.

Ystäväni tuli luokseni yöksi, ja päätimme tehdä täytekakun. Syyksi tälle sanomme Kap Verden kansallispäivän ja Mika Myllylän synttärit, sillähän ei siis ole mitään tekemistä asian kanssa että teki mieli kakkua. Väliin laitettiin banaania, kuningatarpilttiä, persikkaa ja mango-persikkajogurttia. Nams, koristeet päälle tehtiin suklaasta. Nyt ku olis sitte liikaa kananmunia niin vois tehdä vaikka muffinsseja tai jotain. Syötiin kakkua ja katsottiin marsuagenttileffa G-Force. Oli se ihan katsomisen arvoinen, vaikka loppu oli vähän omituinen. Marsut siis olivat joitain FBI:n agentteja, jotka epäonnistuivat jossain tehtävässä. Marsut päätyvät eläinkauppaan ja siitähän se seikkailu alkoikin. Antaisin ehkä 3½ tähteä viidestä, olihan tämä viihdyttävä elokuva. Mitä tosin aika useat Jerry Bruckheimerin tuottamat leffat ja tv-sarjat ovat muutenkin. Katsokaapa huviksenne, mitä kaikkia seuraamianne sarjoja Bruckheimer on ollut tuottamassa.

Perjantai-ilta meni leppoisasti kotona dataillessa ja lueskellessa, eräs pyysi parikseen tanssimaan wanhat ja ilmoitti kiinnostuksensa minua kohtaan. Saa nähdä miten käy. Pitäisi metsästää puku tansseihin.