Haistan syysmasennuksen hyökkäävän. Mähötän kaikkea makeaa, vittuunnun ihmisille enkä jaksa motivoitua tekemään oikein mitään. Etenkään koulutehtäviä. Niitä on ihan mukava pino kertynyt. Leffoja jaksan kuitenkin aina katsoa, lueskella kirjoja ja pelailla nettiroolipelejä. Tällä hetkellä katsomisen saralla on menossa Hellsing-maraton. Loistava anime, tosin välillä tekee pahaa katsoa sitä verimättöä. Mutta on se Alucard vain niin komea 8)

Miehet ärsyttävät. Yksi entinen kyselee kuulumisia turhan tiuhaan tahtiin. Eikä kovin kiinnostaisi kertoa hänelle tylsyydentäyteisestä ja turhauttavasta elämästäni. Eikä herraa pahemmin ole maalaisjärjellä siunattu. Kännitunnustaja on vätys, joka ei ainakaan ilman paria rohkaisevaa pysty sanomaan tai tekemään yhtään mitään. Hänen käytöksensä on selvinpäin lähinnä epämääräistä vittuilua ja ärsyttämistä. Enkä tätä poikaa pahemmin näe päissään, joten ei asiasta varmasti mitään tule. Itse en aio tehdä asian eteen niin minkäänlaista liikahdustakaan, aloite tulee tulla häneltä tässä tapauksessa.

Ei oikeen kiinnosta juuri mikään. Taidan vain jatkaa Shaiyan pelaamista ja Hellsing-maratoniani.

Lisäisin teille videonkin hienosti tähän, mutta tahon laittaa sen ihan videona enkä linkkinä videoon, mitä en osaa tehdä, joten jää nyt lisäämättä. Kertokaa toki jos joku osaa auttaa :)