Mikään ei ole sen kamalampaa kuin katsoa kauhuleffaa, kun juuri jännittävimmällä hetkellä läppäristä loppuu akku. Paitsi se, että herätessäsi huomaat, ettei asunnossasi ole sähköjä ja naapuri keittelee kahvia lampun valossa vastakkaisessa ikkunassa. Päädyimme sitten pelaamaan korttia kynttilänvalossa ja uhraamaan kannettavan viimeisetkin akut elokuvaan.

Muutto sujui rauhallisesti, välillä vähemmän rauhallisesti, nyt on hyvä olla. Vikoja löytyy mutta nehän huolletaan kun niistä valitetaan. Jääkaappikin suli kun sähköt meni poikki. "Jos joku on tarpeeksi ninja että haluaa varastaa parvekkeelta lämmintä, pilaantunutta maitoa, niin olkoon hyvä vaan!"

Hassua miten nopeasti muihin ihmisiin voi tutustua. Yhtäkkiä tuttavapiiri laajentunut muutamalla ihmisellä, ihania ovat he. Auttavat jaksamaan syksyn pimeinä hetkinä. Viikon kysymys: onko vanhempien motiivina enemmänkin stalkata vaiko esittää hyviä vanhempia, kun vastakkaista sukupuolta oleva ystäväsi on kylässä ja he roikkuvat huoneesi ovella puolen tunnin välein?

Enää viikko alaikäisyyttä jäljellä! Ajokorttini jos joku maksaisi ja kaikkea muuta roinaa. Yäk, aikuisuus.