Vuodenvaihde sujui hyvin, vaikkakin railakkaasti. Joululoman aikainen (olematon) unirytmini salli minun herätä neljältä päivällä, kun kaksi ystävistäni tulivat luokseni jo viideltä. Pojat alkoivat jo aloitella, toinen hieman nopeammin ja toinen keveämmin. Tunnin päästä paikalle pääsi myös eräs ystävättäreni, tässä vaiheessa toinen pojista oli juonut jo lähes pullollisen salmaria tyhjäksi. Tunnelma oli hyvin hilpeä ja nauru tarttui. Kohta saimme lisää seuraa, ja alkuilta meni pelaillessa kortti-, konsoli- ja juomapelejä. 15 ihmistä yksiössä ja sopu sijaa antaa, vielä mahtuu yksi joka käyttää Rexonaa! Pullonpyöritykseenkin innostuttiin, mistä saatiin sitten vielä muutamat naurut jo edellisten päälle. Kaikilla oli mukavaa, mitä nyt herra salmari vietti osan ajastaan oksentaen.

Ennen keskiyötä ulos raketteja ampumaan, eräs kerjäsi turpaan mutta olen kiltti tyttö. Vielä hetkeksi sisälle lämmittelemään toisen pojan kanssa ja maaginen vuodenvaihdos sattui kivasti hississä. Ei valittamista, ainakin seura oli mukavaa. Ihastelimme ilotulitukset ja tulimme takaisin sisälle. Parin puhelinsoiton jälkeen saimme lisää seuraa, luulivat että emme olisi kaivanneet enää seuraa. Pelailimme, poika sammui ja pelailimme ristinollaa kasvoihin. Haha. Vielä yksi leffa toiseen nojaillen ja sitten nukkumaan. Aamulla toinen oli mysteerisesti ehtinyt jo kadota, kun taas toinen nukkui iltaan asti.

Ja mitä jäi käteen? Neljä (?) suudelmaa, yksi sylitanssi (hmm..?), paljon pullopantteja, hieman juomiakin, ja jos ei muuta niin ainakin hyvä mieli ja onnellinen muisto! Ja olin kuulemma koko porukasta se, jota muutama suutelisi mieluiten.

Koko vuodestakin on jäänyt käteen paljon. Olen oppinut paljon; opin tuntemaan itseäni pienen palasen lisää, ymmärtämään muiden ajatuksia ja tunteita paremmin, mitään ei saavuta ellei ota itseään niskasta kiinni. Paljon on myös ehtinyt tapahtua. Miesseikkailuja, hetkiä jolloin tuntui siltä, että olen tuomittu epäonnistumaan, mutta myös hetkiä, jolloin olen ollut onnellisempi kuin koskaan koko elämässäni aiemmin. Voin todellakin sanoa olevani montaa kokemusta rikkaampi vuoden 2009 jälkeen. Tältä vuodelta toivon, että pystyisin ryhdistäytymään ja ottamaan jotkut asiat vakavammin kuin aiemmin. Toisaalta toivoisin myös pienoista onnea rakkauselämään, mutta haiskahtaa, että sitä saattaisi olla jo tulossa ;)

Näiden sanojen saattelemana toivotan kaikille erittäin onnellista uutta vuotta 2010!