Löysin lisää näitä meme-kohtia, eli tästä tulisi nyt sitten kuukauden mittainen projekti. Tässäpä näitä ja perään vielä parin päivän biisit.

Day 19 - A song from your favorite artist
Day 20 - A song that you can listen over and over again
Day 21 - A song that you hardly ever listen
Day 22 - A song that reminds you about something bad
Day 23 - A song that reminds you about something good
Day 24 - A song that you want to dedicate to someone
Day 25 - A song that makes you wanna sing along
Day 26 - A song that you can play on an instrument
Day 27 - A song that you wish you could play
Day 28 - A song that makes you feel guilty
Day 29 - A song from your childhood
Day 30 - Your favorite song at this time

 

Day 09 - A song from your favorite band

Minulla on monia lempiartisteja, mutta voinen paljastaa, että ylitse muiden on kuitenkin Sonata Arctica. Tässäpä nyt vaikka tällainen live-veto Japanista vuodelta 2004, olisi aivan ihanaa päästä joskus kuuntelemaan Sonataa akustisena. Livenä olen kuullut bändiä useampaankin kertaan, eikä kertakaan ole ollut pettymys. Suosittelen kuuntelemaan myös alkuperäisen version sekä Victoria's Secretistä että Letter to Danasta. Sonatan lyriikoissa on jotain kiehtovaa, Tony kirjoittaa kaikesta maan ja taivaan väliltä. Lempitekstejäni ovat ns. stalkkeriteeman lyriikat ja uusimmalta The Days of Grays -nimiseltä levyltä moni kappale, kuten Deathaura.

Day 10 - A song that no one would expect you to love

Mecanon Hijo de la Luna on varmasti sellainen kappale, josta pidän kovasti ja muut eivät välttämättä heti uskoisi sitä. Luultavasti siksi, että koneeltani löytyy lähinnä englannin- ja suomenkielistä rockia ja metallia, ei siis niinkään tällaisia espanjankielisiä, naisenlaulamia herkistelykappaleita. Syy miksi pidän kappaleesta, on sen tarina, joka muistuttaa minua jostain lastensadusta jonka nimeä en nyt muista. Takuuvarmasti aiheuttaa kylmiä väreitä.

Day 11 - A song that describes you

En ole ikinä kuullut kenenkään kertovan minulle, että joku kappale kuvaisi minua. Omasta mielestäni Zen Cafén Laiska, tyhmä ja saamaton kuitenkin on monesti oikein osuva. Varsinkin, kun oma olo on hyvin laiska ja saamaton, niin tämä kappale psyykkaa jatkamaan. Olen myös aivan yhtä ahkera tiskaaja kuin kappaleen henkilö! :D

Day 12 - A song from your favorite album

Lempialbumia on todella vaikea päättää, koska arvioin kappaleita yleensä yksilöinä. Viimeaikoina cd-soittimessani on kuitenkin ahkerasti pyörinyt Green Dayn 21st Century Breakdown. Lempikappaleeksi nousi aika äkkiä Peacemaker mukavan rytminsä ja lyriikoidensa takia. Green Daylla on asenne kohdallaan, lyriikat puhuttelevat ja kansitaiteet kyseisellä albumilla ovat aivan upeita.

Nyt tämä lopettaa ja lähtee hoitamaan pupuleita, asuntoaan ja itseään.