Kanini kuoli tänään. Oikeastaan tiesin asian jo hankkiessani kaneja, nämä kaksihan tulivat minulle tavallaan vanhainkotiin. Eniten minua surettaa tämä toinen, joka juuri menetti veljensä lähes kahdeksan yhdessä vietetyn vuoden jälkeen. Hassua sinänsä, että osasin jo muutamaa päivää aiemmin kanin hengityksestä sanoa, että kohta se kuolee. Tänään sitten alkoi horjua vähän ja hengitysvaikeudet jatkuivat. Sanoin muille, että kun elokuva on katsottu, on kani varmasti kuollut, ja näin kävi. Ennen kuin tajusin kanin kuolevan tänään, kylvetinkin sen tiedostamatta, että se oli sille tavallaan viimeinen voitelu, kuten mupunen sitä kutsui.

Ehkä jäi vähän haikea mieli, mutta kun on pienempänä menettänyt monta lemmikkiä ja ihmistä, on jo jotenkin tottunut tuollaisiin asioihin. Minkäs sitä tekee, kun joku on jo mennyt menojaan ja elämä maan päällä jatkuu yhä. Saatan ehkä kuulostaa jotenkin kylmäsydämiseltä mutta sitä en kuitenkaan ole. Minusta se vain on osa luonnon kiertokulkua ja kani sai ansaitsemansa levon.

Vesisateet toivat tullessaan myös kukkien nuput tuomiin. Tuoksu virtasi aamulla huoneeseen ja herätti. Oli ihana aamu. Oli myös hauska katsella kuvia mupusestani pienenä. Suloinen ilmestys ♥ Kävimme myös vähän suunnittelemassa joskus mahdollisesti tulevaa kotia ja keilaamassa. Olin toinen, olikin tosin toinen kerta elämässäni kun keilasin.

 

Loppuun vielä tällainen vaikeammanlainen haaste. Mainitse viisi (5!) asiaa itsestäsi joihin olet tyytyväinen! Mieluisesti ulkoisia seikkoja, sillä nyt on tarkoituksena aivan hävyttömästi ihastella ihanaista itseä!

  1. Hiukset. Hiuksiani ovat monet kampaajatkin (myös schwarzkopfin päämajalta Saksasta eräs nainen) kehuneet. Ovat kuulemma hyvälaatuiset ja sileät, "katsokaa mikä kiilto" sanoi eräs miesparturi hiuskoulutuksessa.
  2. Kynnet. Toki en tykkää, kun ne kääntyvät vinksvonks liian pitkinä etusormissa, mutta noin muuten ne ovat tasaisen väriset ja vahvat. Olen kylläkin valitettavasti surkea kynsien lakkaaja, mutta viilaan niitä sitäkin huolellisemmin ja kuolaan lähikaupan myyjän kauniita kynsiä.
  3. Selkä. Ah, en ole niitä joilla on finnikirous selässä. Vaikka minulla on huono ryhti, niin pidän selästäni. Olen myös suunnitellut ottavani tatuoinnin selkääni.
  4. Nyt alkaa loppua bodypartsit, joten sanotaan sitten vaikka että rinnat. Ei liian pienet eikä liian suuret, vaan juuri sopivat. Minun on helppo löytää sopivan kokoisia rintsikoita ja muutenkin ne ovat kivat.
  5. Huulet. Ne ei kuivaa useasti eivätkä muutenkaan ole riesana, mutta voinkin avoimesti myöntää olevani huulirasvariippuvainen. Tykkään myös eräästä H&M:n huulikiilteestä, joka maistuu ihan vesimelonilta.

Ajattelin olla julma ja haastaa kaikki, jotka tämän lukevat, tekemään tämän ;)