Paljon mukavaa ja paljon ikävää. Olin isosena rippileirillä ja eilen oli konfirmaatio. Mursin toissapäivänä varpaani, eilisen juoksin korkokengissä useammankin särkylääkkeen voimin. Vierailimme rippilasten juhlissa laulamassa ja tyhjentämässä juhlapöytää, juustokakut olivat ihania (pieni paheeni niin leipomisessa kuin herkuttelussakin). Pääsin pois vasta myöhään illalla, tein ehkä henkilökohtaisen ennätyksen kun pyöräilin festarialueelle ja suorin itseni porteista sisälle alle vartissa. Mitä sitä tekeekään lempibändinsä keikan eteen.

Tämän viikon kulusta ei ole mitään suunnitelmia, odottelen vain toimeentulotuen saapumista. Mupusella on sukulaisia käymässä, 10-vuotias (?) serkkupoika nukkui vieressämme viime yön. Raukka armaani tekee 13-tuntisia työpäiviä, vaan saa siitä kyllä sen mukaan palkkaakin. Kivaa, että edes joillain on rahaa. Itselläni tekisi todella mieli matkustaa. Helsingistä pääsisi mm. Pariisiin n. 30 eurolla syyslomaksi, siitä voisi jatkaa matkaansa Lontooseen tai Amsterdamiin. Ehkä ensikesänä. Ensin haluan kyllä kunnollisen kameran itselleni.

Pitäisi kai käydä suihkussa, syödä jotain ja siivota. Nukkumisen ja musiikin kuuntelun lisäksi nämä taitavat olla ainoat asiat elämässäni tällä hetkellä.