Taas on tovi vierähtänyt viime kirjoituksesta. Tein ovelasti ja pidin syntymäpäiväjuhlani keskellä viikkoa, siten ihmiset eivät saaneet synttäreistäni veruketta alkoholin kanssa lotraamiseen. Minusta on vähän typerää, miten suomalaiset keksivät kaikki mahdolliset syyt ryyppäämiselle; viinaa voi juoda voiton tai häviön kunniaksi, joten eiköhän järjestetä joku matsi!

Viikon päästä saattaisi syntyä kääpiöhamsterin pentuja, jos tuuri käy. Saa nähdä, mitä tapahtuu :) Pitäisi varmaan siirtää hamsterin häkki hieman hiljaisempaan paikkaan ja viettää enemmän aikaa mupusen luona, ihan vain vauvanhoitorauhan takaamiseksi.

Luin eräästä toisesta blogista, että Machinae Supremacy on julkaissut uuden levyn. Kerran läpikuuntelun jälkeen löysin jo uuden lempibiisin, Indiscriminate Murder is Counter-Productive. Nimi on vähän hassu, mutta itse biisi on mukavan rempseä. Linkki biisin youtube-versioon löytyy tästä. Laittaisin mielelläni koko videon tähän, mutta olen sen verran osaamaton, ettei kyseinen toiminto minulta onnistu.

Viime aikoina en ole katsonut kamalasti elokuvia, kun on ollut niin paljon muutakin hommaa (olin jopa töissä! :D), mutta sitäkin enemmän olen katsonut Muumilaakson tarinoita. Eräs kaverini ystävällisesti poltti ne kaikki minulle dvd:lle ♥ Lisäksi ostin Greyn Anatomian 1. ja 5. tuotantokauden. 1. tuotantokausi oli Citymarketissa 9,90e, ihan vain Birdielle tiedoksi ;) Ajattelin kyttäillä muutkin kaudet tässä joskus itselleni, vaikka minua häiritsee, kun 2. kausi on kahdessa osassa ja nuo ei-pahviset versiot sitten pistää silmään sieltä dvd-hyllystä. 1. tuottiskin oli muovinen, mutta eiköhän se noinkin mene. Noissa boxeissa huomaa hinnan laskun helposti, kun lähtöhinta on 50e ja laskee helposti 15-10 euroon O.o Lisäksi Citymarketista tarttui mukaan Princess Mononoke ja Laputa, linna taivaalla. Mononoke on aivan ihana leffa, saa nähdä mitä pidän saman tekijän Laputasta n__n

Pahoittelen hymiöiden käyttöä, mutta kun koulussa ei ole vähään aikaan tarvinut kirjoittaa asiatekstiä ja olen vain istunut paljon mesessä :D