Ei mitään hajua, mikä olisi kieliopillisesti oikea tapa kirjoittaa kyseisen ruuan nimi, mutta täältä se tulee:
Nakkinuudeliwokki
2 levyä nuudeleita
n. 5 kappaletta nakkeja
purkki (2 dl) ruokakermaa
grillausmaustetta ja/tai currya
Laita nuudelivesi kiehumaan. Pilko nakit pieniksi paloiksi pannulle, mausta grillausmausteella ja halutessasi myös currylla (passas aika hyvin). Laita nuudelit kiehumaan, mieluiten vähän paloiteltuina. Kun nuudelit ovat kypsiä, siivilöi vesi pois ja kippaa ne pannuun nakkien kaveriksi. Kaada sekaan purkki ruokakermaa ja sekoittele n. 5 minuuttia. Tarjoile.
Olen ehkä vihdoinkin oppinut laittamaan ruokaa. Kaikesta saa hienomman näköistä, kun sekaan heittää ruokakermaa, kasviksia, sipulia tai valkosipulia. Siltikään aina ei voi jaksaa, ja budjettikin tahtoo joskus tulla vastaan. Katsoin eilen elokuvan Julie & Julia, missä nuori jenkkityttö opettelee laittamaan ranskalaista ruokaa ja pitää asiasta blogia. Varsin mielenkiintoinen elokuva, suosittelen katsomaan. Lisäksi, Meryl Streepin tähdittämä elokuva ei voi olla huono :)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.