Wanhat tuli ja meni. Päivä oli loistava, vaikka jouduinkin istumaan kampaajalla yhteensä 2,5 tuntia ja tuntui olevan koko ajan kiire johonkin. Kampaus oli kuulemma ihan näköiseni (kaveripojan mielestä) ja mekko oli ihana monen mielestä. Tanssitkin sujuivat, ja jotenkin jäi haikea mieli kun ei enää pääse tanssimaan :( Onneksi tanssiparin kanssa pidetään vielä yhteyttä, ihana mies ♥

Tanssien jälkeen käytiin syömässä ehkä ihaninta ruokaa ikinä ja sitten mentiin jatkoille, jotka olivat tosin hieman laimeat. Järjestäjät olisivat voineet kehittää muutakin tekemistä kuin musiikin, vaikka kyllähän se aika kului silti muutenkin. Kaksi vaeltelevaa sielua kävelivät rakennusta ympäri samalla kun me istuimme ja naureskelimme. Vähän meinasi jäätyä 36 asteen pakkasessa mekko päällä, mutta ei se pahasti menoa haitannut ja oli ennen kaikkea hauskaa jos ei muuta!

Nyt yritän taas päästä koulurytmiin mukaan, tänään valitettavasti vaivaa kummallinen olotila, jonka takia en kouluun sitten mennyt. Huomenna onneksi on lyhyt päivä, joten tänään voin ottaa rennosti.

Löysin itselleni keikkaseuraakin! Ei tarvitse yksin lähteä perjantaina keikkailemaan, nyt vain jännätään miten junat toimii täällä päin kun VR - kävellen olisit jo perillä - on vähän kussut viime aikoina. Miten on mahdollista, että jopa suomalaiset eivät tajua että lunta tulee vitusti jos on pakkasta, ja että siihen kannattaa varautua?! Kaikista naurettavinta oli lukea, miten ihanassa Iso-Britanniassa kylmyyteen liittyvät kuolemat ovat lisääntyneet, kun on niin paljon pakkasta. Come on, siellä oli -5-7 erään lehtiartikkelin mukaan. Opettelisivat rakentamaan taloja ja laittamaan päällensä jotain minihametta paksumpaa.

Mistä puheenollen, poikien juomapelisuunnitelmat kusivat kerrospukeutumiseen. Oli hauskaa olla ainoa tyttö porukassa, kun aina hävitessään joutui ottamaan yhden vaatteen pois ja itse oli varustautunut sukilla, villasukilla, kalsareilla ja sukkahousuilla. Lopussa oli vain poikia ilman paitaa ja housuja, minä varpasilleen. Hah.

P.S. En malta odottaa Poets of the Fallien uutta levyä Twilight Theater, joka ilmestyy maaliskuun 17. päivä ^w^ Uusi Dreaming Wide Awake -single kuulostaa ainakin lupaavalta, vaikka (ja toisaalta hyvä niin,) se perinteistä PoTF:ää onkin.